ARCLOUD

Hogyan kezeli hegesztési adatait?

A hegesztési adatok mennyiségének kezelése bonyolult folyamat lehet. Ezért nagyon fontos a hegesztési adatok teljes körű tervezése, rögzítése, dokumentálása és elemzése.

Az ARCloud célja, hogy hibátlan hegesztési technológiájával rendkívül hatékony gyártási megközelítést biztosítson a jövő intelligens gyárai számára.


Az ARCloud előnyei nyilvánvalóak.

Növeli a minőségbiztosítást.

Az ARCloud lehetővé teszi az alkatrész-feldolgozás kezelését a hegesztési utasításoknak megfelelően. Ily módon a hiba valószínűsége minimális. Bizonyos esetekben segít felismerni a potenciális problémát és megtenni a szükséges intézkedéseket annak kiküszöbölésére. Fenntartható hegesztési varratminőséget biztosít a hegesztési paraméterek dokumentálásának és a hegesztők tevékenységének köszönhetően.

A termelékenység növekszik.

Az előre meghatározott hegesztési paraméterek jelentősen csökkentik az eltérések kockázatát. Lehetővé teszi a magas feldolgozási teljesítmény elérését és a hegesztőberendezések megnövelt működési ciklusait, gondoskodva a hegesztés minőségének folyamatos ellenőrzéséről.

Csökkenti a fogyóeszközök költségeit.

Elemzést nyújt a fogyasztási értékek, például az energia, a gáz és a fogyóeszközök rögzítésével. Lehetővé teszi a vezetés számára, hogy elemezze a termelési igények komplexét és optimalizálja az ellátási láncot.

 

Hálózati megoldásaink.

 


Tervezett karbantartási jogosultságot kínál.

A fogyasztási elemzéstől függően megtervezi a hegesztőgépek karbantartási időszakait. Ily módon a karbantartó személyzet nyomon követi az ütemtervet, és drasztikusan csökkenti a javítás szükségességét: a megelőzés mindig előnyösebb, mint a következmények kiküszöbölése. Így biztosítja a hegesztőgépek és alkatrészek nagy hatékonyságát.

 

Elősegít.
Idő- és költségmegtakarítás
Lehetővé teszi a részletes hegesztési adatok azonnali és adaptív követését, Csökkenti az időt és a papírhulladékot teljesen automatikus adatdokumentációval, Felismeri a gyártási folyamat töréseit, és lehetővé teszi a szükséges fejlesztések rövid időn belüli elvégzését.

 

Megbízható.
Biztonságot nyújt a gyártásban
Minimalizálja a hibák és hibák megjelenésének kockázatát,A felhasználók jogosultságainak és korlátozásainak központosított kezelését biztosítja.

 

Dokumentáció és elemzés
Az adatinterfészek lehetővé teszik az összes rendelkezésre álló információ átvitelét az ügyféldokumentációba és az elemző szoftverbe.

 

Adatcsere
A kapacitási és minőségi adatok átvihetők a felső szoftverrendszerek rétegeibe, például a globális MES-be, ERP-be stb., Hogy központosított ellenőrzést hozzanak létre a teljes termelés felett.

 

Paraméter bevitel
A helytelen beállítások elkerülése érdekében az ARCloud szerver automatikusan beállítja az előre programozott feladatokat és/vagy beállítási értékeket a hegesztési feladatnak megfelelően.

 

Egyedi javítási megoldások
A karbantartási munkák a hegesztési adatok elemzése alapján tervezhetők és optimalizálhatók